ParkHotel

Locatie informatie

Het Park Hotel is een luxueus boetiekhotel gelegen middenin Amsterdam. Het hotel bevindt zich op loopafstand van bekende plaatsen als het Leidseplein, het Museumplein, het Vondelpark en het Rijksmuseum. Mede door deze geweldige ligging is het hotel geliefd bij zowel toeristen als zakenreizigers. Het is een hotel van internationale allure en beschikt tevens over zeer goede congreszalen.
 
Een van de meest onderscheidende onderdelen van het hotel is het MOMO Restaurant. In deze Bar & Lounge kunt u genieten van een geweldige Aziatische kaart. Mocht u komen voor een borrel dan beschikt MOMO ook over een uitgebreide cocktailkaart. Mede door deze zaken is MOMO niet alleen populair bij toeristen die overnachten in het hotel, maar zeker ook bij Amsterdammers.
 
Parkeren: U kunt parkeren in een openbare parkeergarage (Q-Park Byzantium of Q-Park Museumplein), op enkele meters van het hotel. Kijk voor meer informatie op www.q-park.nl.
 
Adres
Park Hotel
Stadhouderskade 25
1071 ZD Amsterdam 
 
Openbaar vervoer vanaf het Centraal Station Amsterdam. Neem tram 1, 2 of 5 en stap uit op het Leidseplein (tram 1) of Hobbemastraat (tram 2, 5). Ga te voet verder in de richting van het Vondelpark. Direct naast het Vondelpark, tegenover Holland Casino, ziet u Park Hotel op de hoek. 
 
Openbaar vervoer vanaf het station Amsterdam Zuid. Neem tram 5 in de richting Centraal Station. Stap uit op de Hobbemastraat en volg de tramrails te voet. Park Hotel ligt op de hoek aan de rechterkant.