Sprekers

Edudentaal streeft naar het aanbieden van hoogwaardige na- en bijscholing en werkt daarom enkel met gerenommeerde sprekers. Daarom waren wij erg blij dat wij Michiel de Cleen bereid hadden gevonden invulling te geven aan het cursusprogramma van onze klinische avond in Hotel New York in Rotterdam.

 

Michiel de Cleen

Michiel de Cleen (1962) studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn afstuderen in 1988 was hij tot 1995 (gast)medewerker van de vakgroep Cariologie en Endodontologie van ACTA. Thans is hij als tandarts-endodontoloog full time werkzaam in zijn praktijk in Amsterdam.
 
Ook is hij co-auteur van het standaardwerk Endodontologie en van zijn hand verschenen tientallen artikelen over alle aspecten van de endodontie. Hij is een veelgevraagd spreker en cursusdocent, zowel in Nederland als daarbuiten.
 
Voor Edudentaal heeft Michiel de Cleen presentaties verzorgd tijdens een klinische avond in april 2015 in Rotterdam, ons Waddencongres in januari 2016 op Vlieland en een congres in november 2017 in Amsterdam.