Sprekers

De sprekers tijdens onze klinische avond op woensdag 13 november in Amsterdam zijn Ronald Muts, tandarts en Prof. Dr. Arie Jan van Winkelhoff.
 
Ronald Muts

Ronald Muts studeerde tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam (later ACTA) van 1979 tot 1984. Sinds 1984 heeft hij een eigen praktijk in Apeldoorn. Hij ontwikkelde een vroege interesse in de biologische aspecten van de tandheelkunde. Hij is hoofdredacteur en redacteur geweest van het Nederlands Tijdschrift voor Bio-energetische Tandheelkunde. Hij heeft veel ervaring met chirurgische haardsanering en past al ruim 10 jaar zirconium implantaten toe.

In zijn streven naar verbeteringen in tandheelkundige behandelresultaten maakt hij veelvuldig gebruik van voedingssupplementen. Momenteel werkt hij in zijn familiepraktijk MP3 Tandartsen samen met 4 andere tandartsen die ieder hun eigen deelspecialisaties hebben. Chirurgie, implantologie, biologische tandheelkunde en Invisalign behoren naast de algemene tandheelkunde tot zijn deelspecialisaties. Hij heeft diverse publicaties op zijn naam staan en heeft diverse lezingen gegeven waaronder in Nederland, Duitsland, Spanje, China en Rusland. Hij is een door de Swiss BioHealth Clinic erkende specialist keramische implantaten en biologische tandheelkunde.

Prof. Dr. Arie Jan van Winkelhoff

Prof. Dr. Arie Jan van Winkelhoff is als hoogleraar verbonden aan het Universitair Medisch Centrum Groningen van de Rijksuniversiteit Groningen. Naast zijn werkzaamheden aan de RUG is hij mede-eigenaar van Laboral Diagnostics en Laboral International, een service op het gebied van klinische microbiologie voor tandheelkundige professionals.

Sprekers

Ronald Muts

Ronald Muts

Prof. Dr. Arie Jan van Winkelhoff

Prof. Dr. Arie Jan van Winkelhoff