Sprekers

Tijdens onze cursus van 28 t/m 30 oktober 2022 op Vlieland geven Frédérique San Giorgi en Walter van Driel invulling aan het cursusprogramma.

 

Frédérique San Giorgi

Frédérique San Giorgi is tandarts-docent bij de vakgroep Orale Radiologie van ACTA. Daarnaast is ze tandarts-algemeen practicus en werkzaam in de algemene praktijk in Voorhout. Bij ACTA zijn haar kerntaken CBCT-diagnostiek en verslaglegging en het geven van diverse aspecten van het Radiologie onderwijs. Ze is betrokken bij verschillende radiologiecursussen door het hele land. Daarnaast is ze actief als secretaris van de Nederlandse Vereniging van DentoMaxilloFaciale Radiologie (NVDMFR).

Walter van Driel

Walter van Driel studeerde van 1977 tot 1984 tandheelkunde aan de UvA. Van 1997 tot 2005 was hij universitair docent endodontologie op het ACTA. Ook heeft hij diverse functies vervuld binnen de NVvE en NMT. Sinds de jaren tachtig heeft Walter een verwijspraktijk voor endodontologie. Daarnaast heeft hij een vooraanstaand cursuscentrum opgericht in Den Haag genaamd CIDE (Centre for Innovative Dental Education).
 
Walter is een gerenommeerde spreker die zowel in binnen- als buitenland optreedt. Hij is bekend om zijn lezingen waarin de behandeling van endodontische complicaties en het voorkomen ervan centraal staan.
 
Walter van Driel heeft voor Edudentaal presentaties gegeven tijdens een klinische avond in juni 2015 in Amsterdam en ons Waddencongres in januari 2016 op Vlieland.