VlieZaalStrand

Algemene informatie

Mooi en gezond, in en rond de mond

In de herfstvakantie, van vrijdag 13 t/m zondag 15 oktober 2017, keerden we terug op Vlieland voor ons jaarlijkse Waddencongres! Met Prof Dr. Frank Abbas en Drs. Tom van Eijk hadden we twee sprekers die een uitermate interessant duo vormen. Prof. Abbas is een authoriteit op het gebied van de parodontologie. Tom van Eijk vertegenwoordigt een nieuwe generatie sprekers, die voor de tandheelkunde zeer interessant is. Normaliter spreekt hij voor Implacademy en geeft hij cursussen over de esthetiek met het gebruik van fillers en botuline toxine. Op Vlieland gaf hij een introductie op dit gebied, inclusief demo.

Cursusprogramma
Titel van de cursus was "Mooi en Gezond, in en rond de Mond". De nadruk lag op verschillende gebieden van de tandheelkunde. Prof. Abbas gaf een presentatie over gezondheid en schoonheid in de mond, waarbij hij de rol van parodontologie, orthodontie en restauratieve tandheelkunde beschouwde. Drs. van Eijk behandelde vervolgens de gezondheid en schoonheid rondom de mond. Hierbij ging een groot onderdeel over medische injectables. Ook werd een demo gegeven. Meer informatie over het cursusprogramma en het tijdschema vindt u op deze pagina.

Sprekers
Sprekers tijdens ons congres waren Prof. Dr. Frank Abbas en Drs. Tom van Eijk. Meer informatie over beide sprekers vindt u op de sprekerspagina.

Locatie, partners en kinderen
Locatie van het congres was Strandhotel Seeduyn op Vlieland. Een heerlijk hotel, uniek gelegen aan het strand. Het congres was uitermate geschikt om uw partner en kinderen mee te nemen. Ze genoten van het strand, zwembad en veel meer. Wij boden een apart partner- en kinderprogramma aan. Meer informatie over de locatie vindt u hier.

Accreditatie
Dit congres was geaccrediteerd met 8 KRT-punten en 7 KRM-punten.